Om jag hade möjlighet skulle jag bo i en liten lägenhet i New York och resa jorden runt varv på varv med min kamera.

Jag har alltid haft fotografering som mitt största intresse. Då jag varit förunnad att kunna resa väldigt mycket bestämde jag mig att göra något av det.

Under de år jag arbetade i Kalifornien som beridare var jag flitigt anlitad fotograf. Då gjorde jag, förutom hästbilder av alla de slag och såklart mycket från tävlingarna runt om i USA, mycket arbeten med bröllop, födelsedagskalas, fester, skolporträtt med mera.

Tidigare i livet tillbringade jag nästan ett år i Australien och på Nya Zeeland där djuren och naturen utgör bildobjekt av ett unikt slag.

Väl hemma igen flöt livet på med roliga arbetsuppdrag av annat slag . Efter att ha tillbringat den största arbetsdelen av mitt liv på Café Opera, varav de sista tio åren som säkerhetsansvarig vaknade den kreativa ådran till liv igen. En stor orsak var startandet av event- och varumärkesbyrån Fieldwork med några vänner i Stockholm.

Idag driver jag Fornboda Equestrian ett par mil norr om Stockholm och arbetar även som fotograf och pressansvarig med hästar runt om i världen. Bland annat Champion of the Youngsters, London Olympia Horse Show, Världscupfinalen i Las Vegas, unghäst VM i Zangersheide, Stjärnornas hoppning med mera.

Ni når mig under fliken kontakt!

Haide